Spring naar hoofd-inhoud

Rocket espresso accessoires

Kies je voor Rocket espresso, heb je voor topklasse espresso apparatuur gekozen. Daar horen accessoires van Rocket bij. De Barista tovert alleen het zwarte goud uit z'n espressomachine met de juiste koffie accessoires!

 

Rocket espresso is onderscheidend met uitstekende kwaliteit en een fraai design wat je terug vindt ook bij de accessoires. Oriënteer je rustig. ook op dit vlak. Denk aan tampers, tamper station, melkkannetjes, een fraaie klopbak, maar ook handige tools.

 

Een extra portafilters of een naked, een RVS kopjes rack, alles om je setup nog meer te personaliseren.

Waarom CasaBarista?

Onze Kwaliteit en Service:

  • Je wilt topklasse espresso apparatuur, accessoires en service.
  • Je zoekt de beste uitleg, door SCA gecertificeerde barista's voor persoonlijk advies.
  • Je 'eigen' barista in jouw regio en 24/7 'mijn barista' online voor thuis of zakelijk gebruik. 
  • Machine workshop, service en onderhoud simpel in jouw regio. 
  • Je zoekt de lekkerste koffiesoorten, zoals je drinkt op een Italiaanse piazza.
  • CasaBarista staat voor perfecte prijs-kwaliteit, is authorised hoofdimporteur, kopen direct in bij fabrikanten, zonder tussenschakels.
  • We hebben daarmee directe toegang tot meer dan 100 jaar koffie ervaring, primeurs en perfecte technische ondersteuning.

Topklasse Rocket accessoires

Historie Rocket espresso

Rocket espresso is opgericht vanuit de legendarische ECM espressomachines uit de jaren '80. De ECM Giotto en Cellini waren destijds een vaste keus voor koffieliefhebbers. De zoon van de oorspronkelijke ontwikkelaar Daniele Berenbruch heeft deze klassieke espressomachines nieuw leven ingeblazen. Met Rocket espresso zijn de Giotto en Cellini verder verbeterd met de nieuwste features én met behoud van het fraaie klassieke design. Voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Rocket espresso is inmiddels één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur uit Italië. Met oog voor topklasse componenten, vakmanschap en perfecte afwerking.